Universal midjeväska

Vår universella midjeväska är tillverkad av vattenavvisande polyester. Med en vattenpelare på 2000 mm.

Vattenpelare: Ett material som har vattenpelare på 2000 mm är inte vattentät utan benämns som vattenavvisande. 5000 mm är vattentätt.

Finns i färger svart, grå samt neongul.
Mått: 10 cm * 10 cm * 23 cm
Volym: 2,3 liter

Länk till Amazons försäljnings sida: https://www.amazon.se/dp/B0BRCZH7D9

NYHET! Länk till Traderas försäljnings sida: Inom kort finns länk här!

Undrar du över hur alla funktioner fungerar på alla våra modeller? Se våra pedagogiskt förklarande videos som läggs upp löpande på: http://youtube.com/@trebroder eller direkt på https://www.youtube.com/shorts/78cGaJ1vFqg

Midjeväskan är avdelad i mitten samt har en nätficka på ena insidan. Förutom runt midjan kan väskan i kombination med kardborrband som säljes separat i 2-pack, med fördel användas till flera områden som förvaring på exempelvis cykeln, barnvagnen, el-sparkcykeln eller rullstolen. Detta tack vare de vridbara krokarna som kan snurra 360grader och vikas in.

Varför inte använda vår universala midjeväska som smidig axelväska.

Tack vare de vridbara krokarna på båda sidor om midjeväskan går det utmärkt att fästa den på cykelstyret med som på bilden medföljande justerbara midjeremmen.

Tack vare de vridbara krokarna på båda sidor om midjeväskan går det utmärkt att fästa den på styret på en el-sparkcykel, med hjälp av antingen den medföljande justerbara midjeremmen eller som på bilden upphängd med vårat tillbehör kardborreband som säljs separat i 2-pack, för snabbare och enklare upphängning och förflyttning mellan olika fästpunkter.

Med hjälp av tillbehöret kardborreband (som köpes separat i 2-pack), kan man enkelt flytta midjeväskan mellan in- och utsidan av armstödet. Går också att hänga bak på handtaget eller framtill på rullstolen på ramen under sittdynan, antingen med kardborrband eller den medföljande justerbara midjeremmen. Även cykelkorgsväskan kan med fördel fästas på baksidan av rullstolen med hjälp av kardborrbanden.

Monterad på en rullator med medföljande justerbara midjebandet.

Ytterligare möjliga användningsområden: Här monterad med medföljande justerbara midjebandet eller om man vill använda kardborrbanden som säljes separat i 2-pack.

Länk till Amazons försäljnings sida: https://www.amazon.se/dp/B0BRCZH7D9

NYHET! Länk till Traderas försäljnings sida: Inom kort finns länk här!