Cykelkorgs- och ryggsäcksväskan Flexi

Flexibel väska med hela 8 olika funktioner/ möjligheter!

Här visas kort video om hur cykelkorgsväskan på 20 liter med några enkla vikningar förvandlas till midjeväska som rymmer cirka 2 liter. NYHET: Nu med en uppdatering i form av tryckknapp för en starkare infästning och hållbarhet när väskan är i hopvikt utförande. Se mer bilder och information längre ner på sidan under rubriken ”Ny funktion”.

Cykelkorgsväskan är konformad för att kunna passa i cykelkorgen. Väskan har hela 5 funktioner (för placering i cykelkorgen, vid pakethållaren, på ryggen, över axeln eller i handen).

Finns i färgerna svart, grått, vinröd & neon/svart.

Produkten är tillverkad av vattentät polyester. Med en vattenpelare på 5000 mm.

Vattenpelare: Ett material som har vattenpelare på 2000 mm är inte vattentät utan benämns som vattenavvisande. 5000 mm är vattentätt.

Mått: Höjd 40 cm, bredd 27 cm, djup 17 cm. Volym: 20 liter

Undrar du över hur alla funktioner fungerar på alla våra modeller? Se våra pedagogiskt förklarande videos som läggs upp löpande på: http://youtube.com/@trebroder eller på https://www.youtube.com/watch?v=F5K-eXV5yk8&list=PLxfyWomL8x65GXq5z1sXWHmy0mYO3UlOv

Länk till Amazons försäljnings sida: https://www.amazon.se/dp/B0BRD2HL9P

Länk till Traderas försäljnings sida: Kommer här inom kort!

Cykelkorgsväskan visas här i främre cykelkorgen samt monterad bak på cykeln med befintliga karbinhakar och nedre kardborrebandet runt packethållarstängerna. Väskan är försedd med axelband för att kunna användas som ryggsäck under exempelvis en picknick. Långa handtag på ryggsäcken kan fästas samman med kardborrefäste som finns på mitten av ryggen på väskan. Om man har ett sittunderlag eller filt som inte går ner i väskan kan de med fördel placeras under handtagen som visas på bild 3. Vi har även en mjuk kylväska, som passar perfekt inne i vår cykelkorgsväska. Utöver detta har också väskan 2 dryckesfack på sidorna samt ett fack på lockets utsida. På insidan finns även ett ”dolt” fack för viktigare saker.

Med de förlängda bärhandtagen kan till exempel ett sittunderlag eller filt spännas fast ovanpå väskan. Den bakre remmen träs då igenom den främre. Den dras sedan bakåt och fästes i kardborrebandet mitt på väskans rygg. Se våra pedagogiska videos på: http://youtube.com/@trebroder

Bild 1: Visar hur det ser ut när väskan är redo att fästas på pakethållaren. Bild 2: Visar hur du gör för att vika ihop på ett smidigt sätt. http://youtube.com/@trebroder

Ny funktion

Cykelkorgsväskan som hopvikt modell som funkar runt midjan eller som axelväska. I detta läge får du enkelt ner det överblivna från picknicken som termos, läsplattan, boken. Går snabbt att vika ihop och snabbt och enkelt att öppna upp när du betalat i kassan och ska packa dina varor. Om du vill ha denna flexibla möjlighet behöver du köpa till ställbart axelband som går att beställa hos oss via mejl, om du inte har ett eget från en annan väska.

Här ser du hur väskan viks ihop. Eventuellt medtagen bok eller dylikt placeras direkt innanför förslutningstyget. Max innehåll är cirka 2 liter i detta utförande. NYHET: Nu med en uppdatering i form av knapp för en starkare infästning och hållbarhet (bild 4 ovan)

Med hjälp av en ring fäst i centrala kardborrbandet på ryggen kan man fästa smidigt på egna krokar.

Cykelkorgsväska har en ficka på insidan av locket som låses med kardborreband. Bra för dina värdesaker.

Fack på locket på cykelkorgsväskans utsida, låses med kardborreband.

Bild 1: Visar hur väskan sitter på ryggen Bild 2: Väskans handtag är långa nog att använda som axelband. Det yttre handtaget är instoppat under locket.

Bild 1: Cykelkorgsväskan kan med fördel fästas med hjälp av tillbehöret kardborrband på en rullstol. Bild 2-3: Här är den fäst på en el-sparkcykel, där väskans befintliga karbinhakar krokas i öglan på tillbehöret kardborrband (som köpes separat). Bild 4: Cykelkorgsväskan har ett kardborrband i mitten längst ner på ryggen som går runt stolpen på el-scootern.

Länk till Amazons försäljnings sida: https://www.amazon.se/dp/B0BRD2HL9P

Länk till Traderas försäljnings sida: Inom kort finns länk här!