För funktionsnedsatta

Våra väskor är anpassade för placering på till exempel rullstol, permobil, rullator och gåstol.

Cykelkorgsväskan är klassad som vattentät med en vattenpelare på 5000 mm. Midjeväskan och sportväskan klassas som vattenavvisande då det har vattenpelare på 2000 mm.

Vattenpelare: Ett material som har vattenpelare på 2000 mm är inte vattentät utan benämns som vattenavvisande. Material med pelare på 5000 mm är vattentätt.

Undrar du över hur alla funktioner fungerar på alla våra modeller? Se våra pedagogiskt förklarande videos som läggs upp löpande på: http://youtube.com/@trebroder

Länk till Amazons försäljnings sida för midjeväskan: https://www.amazon.se/dp/B0BRCZH7D9

NYHET! Länk till Traderas försäljnings sida: Inom kort finns länk här!

Länk till Amazons försäljnings sida för cykelkorgs- och ryggsäcksväskan: https://www.amazon.se/dp/B0BRD2HL9P

Länk till Amazons försäljnings sida för sportväskan: https://www.amazon.se/dp/B0BHPDST1M

För tillbehöret kardborrband: Kontakta oss via mejl.

Grå magväskan är upphängd med hjälp av vårat tillägg kardborreband. Cykelkorgsväskans befintliga krokar krokas i öglan på våra kardborreband som snurras runt lämplig ram.

Placering av midjeväskan framtill om man har något värdefullt som man vill göra mer svåråtkomligt för andra men samtidigt lättillgängligt för dig. Våran sportväska är lagom stor att passa baktill.

Midjeväskan kan fästas för smidig åtkomst på din rullator om man inte vill ha den runt midjan med hjälp av medföljande midjebandet alternativt med hjälp av vårat tillägg kardborreband för en snabbare och enklare flytt till exempelvis rullstolen. Här visas hur väskan är fäst med hjälp av medföljande midjeband.

Midjeväskan kan fästas för smidig åtkomst på din gåstol om man inte vill ha den runt midjan med hjälp av medföljande midjebandet alternativt med hjälp av vårat tillägg kardborreband för en snabbare och enklare flytt till exempelvis rullstolen eller rullatorn. Här visas hur väskan är fäst med hjälp av medföljande midjeband.

Här syns midjeväskan fäst på armstöd med hjälp av vårat tillbehör kardborreband för enkel flytt till annat transportmedel som rullator, midjan eller dylikt.